Eskuvoszervezes-Hero

Esküvő, lakodalom

“Ha szeretjük egymást, Isten szeretete lakik bennünk és az ő szeretete lett teljessé bennünk.”
(IJános 4:12)

A kegyhely tökéletes helyszín egy igazán színvonalas, egyben minden részletében meghitt, felejthetetlen esküvő és az azt
követő ünnepi este megrendezésére. Teljes körű szolgáltatást biztosítunk számotokra és a veletek együtt ünneplő kedves
násznép számára.

szentkut-eskuvo-02

Esküvői szertartás

A Bazilikában tartott szertartáshoz összekötünk Benneteket a helyi ferences atyákkal, akik a római katolikus szertartást végezni fogják.

Vendégvárás - lakodalom

A 200 négyzetméteres konferencia terem, az asztalok praktikus elhelyezése által a díszvacsorának és a táncos ünneplésnek egyaránt hangulatos helyszínt biztosít. A délutáni vendégvárást, a pezsgős gratulációt, az ünnepi menüket a Szent Jakab Étterem tapasztalt személyzete biztosítja. A terem légkondícionált, hangosítással és projektorral van felszerelve. Étel,- és italkínálatunkról érdeklődjön itt.

15231740_1543024085711341_420400172_o
szentkut-eskuvo-03

Szálláslehetőségek

A ZarándokHáz épületében 27 db saját fürdőszobás szoba várja a vendégeket. Érdemes a kedves násznép figyelmébe ajánlani, hiszen egy ilyen örömteli nap éjszakája végén, a gyermekekkel, illetve a messzebbről érkezőknek kiváló lehetőséget jelent.

Esküvői dekoráció, ruhakészítés

Mindezeken túl, az esküvői dekorációban is segítünk! Ajánljuk figyelmetekbe menyasszonyi ruhakészítő kolleganőnket, aki elbűvölő esküvői ruhákat varr!

ruhakeszites-szentkut

Ajánlatot kérek