konferencia-hero

Konferencia helyszínek

A megújult Zarándokközpontban  a 2015-ben épített, konferenciákra és egyéb családi, illetve céges rendezvényekre kiválóan
alkalmas épületegyüttes minden 21. századi igényt kielégítve áll vendégeink rendelkezésére.

A Nemzeti Kegyhely fontos lépcsője a hit, a kultúra és a társadalom találkozásának, így méltó helyszíne lehet minden
egyházi és világi rendezvénynek egyaránt.

konferencia-thumb

Szent Anna Rendezvényterem

A 200 négyzetméteres konferenciateremben 10 db 8 személyes körasztallal elegáns díszvacsorákat, vagy díszebédeket rendezünk. A menüsorokat a megrendelő igényeire szabjuk. Állófogadás esetén 200 főre svédasztallal készülünk.

Felszereltség

A teremben 2 projektor hangosítással, mikrofonok, pulpitus, flipchart és konferencia mappa áll rendelkezésre. Rendezvénytől függően a külföldi résztvevők számára tolmácsfülkét és készülékeket is tudunk biztosítani. A terem elválasztó rendszerrel is rendelkezik, így egyszerre két helyiségben is lehetőség van a rendezvények lebonyolítására. Az épület fűtött, illetve légkondícionált.

Magyar Szentek előadóterem

A Fogadóépületben egy 60 férőhelyes előadóterem került kialakításra, melyben a modern kor minden igényének megfelelő vetítések, előadások tarthatók. Ez a terem is teljes felszereltséggel, hangosítással, mikrofonnal és projektorral áll a vendégek rendelkezésére. Az emelvényen 3 fő tud kényelmesen előadást, sajtótájékoztatót tartani.

magyar-szentek-thumb
konferencia-thumb-2

Szabadtéri rendezvények

A Szent Jakab Étterem terasza egyben színpadként is funkcionál, levehető mobil korlátrendszerének köszönhetően. Szabadtéri események, nagyszabású rendezvények jó színtere.

Kapcsolat