Taboroztatas

TÁBORHELYSZÍN A ZARÁNDOKKÖZPONTBAN

A zarándokközpontban 2 épületben tudjuk a vendégeket fogadni. A ZarándokHázban 2 ágyas hotelszobák kerültek kialakításra ( saját fürdőszobákkal), míg a ZarándokSzálláson 6 és 14 ágyas szobáink 3 blokkban közös fürdővel és modern konyhákkal állnak vendégeink rendelkezésére.

taboroztatas-2

A több hektárnyi terület ugyan kerítéssel nem zárt, de határai zsákutca jellegéből kifolyólag megszabhatók, így sosem merült fel problémaként, viszont rengeteg sportolási és kirándulási lehetőséget enged.

A kiépített tűzrakóhelyeken bográcsolási, nyársalási lehetőséget biztosítunk. Pár perces sétával megtekinthetők a források, illetve az egyedülálló remete-barlanglakások egyaránt.

A foglalkozásokra, előadásokra projektorral, hangosítással felszerelt előadótermünk illetve konferenciatermünk kíválóan alkalmas. Nyáron kézműves, vagy akár lelkigyakorlatos foglalkozásokra rendezvénysátraink biztosítanak árnyékos helyszínt.

taboroztatas-2

A lenyűgöző erdei környezeten kívül a ferences atyák segítségével a kegyhely történetét is megismerhetik vendégeink, illetve bekapcsolódhatnak lelki életükbe.

Természetesen külön áldást, illetve tábornyitó /záró szentmiséket szervezünk, csoport szervezőket bíztatjuk az egyéb programba illeszthető liturgiákra való bekapcsolódásra is .

Az étkezési lehetőségeknél is több opció van. A zarándokközpontban többek között egy étterem is helyt kapott, mely magas kategóriájú ételekkel áll szállóvendégeink rendelkezésére is, de a közösségi szálláson is tudunk a csoport igényeinek megfelelően készülni egyszerűbb, kedvező árú meleg és hideg étkezésekkel egyaránt.

taboroztatas-1

Kapcsolat