hero

Zarándokház

A Zarándokházban 27 db hotel kategóriájú saját fürdőszobás szoba várja a vendégeket. 4 db egyágyas, 7 db franciaágyas,
valamint 16 db két különágyas szobával rendelkezik.

Szobáink

6-agyas-ikon-fix

4db

egyágyas

6-agyas-ikon-fix

7db

franciaágyas

6-agyas-ikon-fix

16db

külön ágyas

1-agyas

Egyágyas

Első emeleti szobáink közül 4 db egyágyas , melynek mindegyike a békés, nyugodt Liturgikus térre néz. Saját fürdőszobával rendelkeznek. Az épület akadálymentesített, az emeleti szobák lifttel megközelíthetőek. Korlátlan, ingyenes wifi hálózat érhető el.

1-agyas

Kétágyas

Második emeleti szobáink közül a fele a liturgikus térre, fele kis erkéllyel a kegyhely parkolója felé néz. Saját fürdőszobával rendelkeznek. Az épület akadálymentesített, az emeleti szobák lifttel megközelíthetőek. Korlátlan, ingyenes wifi hálózat érhető el.

2-agyas
Franciaagyas

Franciaágyas

Az első emeleten 5 db franciágyas szobával rendelkezünk, melynek mindegyike a kegyhely parkolója felé néz, csodás kilátással a környező hegyekre. Saját fürdőszobával kialakított. Az épület akadálymentesített, az emeleti szobák lifttel megközelíthetőek. Korlátlan, ingyenes wifi hálózat érhető el.

Franciaagyas

Ajánlatkérés

Megközelíthetőség

Autóval

Budapest felől a 21-es főútról Mátraverebély településnél kell balra, Szentkút felé lekanyarodni, innen még kb. 5 kilométer a Kegyhely, végig kitáblázva. Salgótarján felől érkezve nem szükséges Mátraverebélyig elmenni, hanem a nagybátonyi elágazó utáni jobb kanyar végén jobbra kell elfordulni. Tábla is jelzi a Nagyboldogasszony Bazilikát. Szállóvendégeknek az épület előtt a parkolás díjmentes. Szállóvendégeknek az épület előtt a parkolás díjmentes.

Busszal

Különbusszal a legegyszerűbb megközelíteni a Nemzeti Kegyhelyt, vagyis csoportosan, hiszen a sofőr odatalál. Távolsági busszal Mátraverebélyig lehet eljutni, innen nem túl gyakoriak a buszok Szentkút felé. BUSZ MENETREND»

Kerékpárral

Normál biciklivel az aszfalton érdemes jönni, ld. AUTÓ. Terep-biciklivel bármelyik erdei úton megkísérelhető a Kegyhely megközelítése.