zarandokszallas-hero

Zarándokszállás

Közösségi szálláshely elsősorban csoportok részére. 8 db 6 ágyas és 3 db 14 ágyas szobával összesen 90 fő elszállásolására
alkalmas. Ebben az épületben a fürdőszobák blokkonként állnak a vendégek rendelkezésére. Minden blokkhoz saját
konyharész is tartozik, ahol a vendégek maguknak is tudnak főzni.

Szobáink

6-agyas-ikon-fix

8db

6 ágyas

6-agyas-ikon-fix

3db

14 ágyas

zarandokszallas-6-agyas

6 ágyas

A Zarándokszállás épületében 2 blokkban találhatók 6 ágyas szobák. Blokkonként 4-4 szobával rendelkezünk. Minden- egymástól jól szeparálható – blokkhoz saját fürdő, és konyharész is tartozik társalgóval. A szobák kertkapcsolatosak. Körülötte bográcshely, sportolásra alkalmas terület helyezkedik el. Az épület akadálymentesített. Korlátlan, ingyenes wifi hálózat érhető el.

A szobák kertkapcsolatosak. Körülötte bográcshely, sportolásra alkalmas terület helyezkedik el. Az épület akadálymentesített. Korlátlan, ingyenes wifi hálózat érhető el.

14 ágyas

A Zarándokszállás épületében az utolsó blokkban 3 db 14 ágyas szoba került kialakításra. Ehhez a szeparálható blokkhoz is saját fürdő,- és konyharész tartozik társalgóval. A szobák kertkapcsolatosak. Körülötte bográcshely, sportolásra alkalmas terület helyezkedik el. Az épület akadálymentesített. Korlátlan, ingyenes wifi hálózat érhető el.

zarandokszallas-14-agyas

Ajánlatkérés

Megközelíthetőség

Autóval

Budapest felől a 21-es főútról Mátraverebély településnél kell balra, Szentkút felé lekanyarodni, innen még kb. 5 kilométer a Kegyhely, végig kitáblázva. Salgótarján felől érkezve nem szükséges Mátraverebélyig elmenni, hanem a nagybátonyi elágazó utáni jobb kanyar végén jobbra kell elfordulni. Tábla is jelzi a Nagyboldogasszony Bazilikát.

Busszal

Különbusszal a legegyszerűbb megközelíteni a Nemzeti Kegyhelyt, vagyis csoportosan, hiszen a sofőr odatalál. Távolsági busszal Mátraverebélyig lehet eljutni, innen nem túl gyakoriak a buszok Szentkút felé. BUSZ MENETREND»

Kerékpárral

Normál biciklivel az aszfalton érdemes jönni, ld. AUTÓ. Terep-biciklivel bármelyik erdei úton megkísérelhető a Kegyhely megközelítése.